Wat klanten zeggen over Annie Adema Coaching

In het traject met Annie heeft het reflecteren echt een verdieping gekregen. Het was waardevol om letterlijk op afstand een NLP Coach in het NU bewust te leven, een kijkje te nemen én mee te laten kijken door een ander.
Annie haar houding is prettig en constant, ze zoomt in op precies de juiste punten en daaraan merk dat ze veel ervaring heeft. In mijn ogen is Annie een professionele coach die rust en vertrouwen uitstraalt.
Saron


Toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik borstkanker had, stortte mijn wereld in. Ik kwam in een soort van overlevingsstand terecht die beheerst werd door angst en onzekerheid. Na alle behandelingen viel ik in een gat en werd volledig op mezelf teruggeworpen.  Dat was het moment dat ik dacht: “Hoe nu verder? Dit kan ik niet alleen”.  Door een goede bekende kwam ik bij Annie terecht.  Door haar liefdevolle, krachtige manier van coaching en de ontspannende, helende werking van Reiki kwam ik bij de kern van mijzelf en mijn gevoel en kijk ik weer positief naar de toekomst. 
Immie


Wat ik ervaren heb bij haar verdiend alleen maar lof.
De rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt maakt dat je je diepste gevoelens met haar kunt delen, en zij heeft mij geholpen om mijzelf weer te kunnen plaatsen in de rol die ik graag wilde hebben en die ik kwijt was geraakt.  Zij heeft mij de juiste inzichten aangereikt en samen hebben we de “oude zooi” opgeruimd, wat mij een opgeruimder mens heeft gemaakt en dat ik weer met plezier door het leven stap.
Ik kan haar van harte aanbevelen als coach, ze is professioneel en kundig. 
Liefs Roos


Jouw workshop was voor mij erg verhelderend. Even de tijd en rust nemen om de zaken voor mezelf op een rijtje te zetten en weer beter naar mezelf te luisteren. De spelvorm die jij gebruikte was leuk om te doen en bracht nieuwe inzichten. Bedankt Annie.
Lies

Annie heeft mij geholpen om weer balans in mijn leven te krijgen, nadat we te horen kregen dat mijn man ziek is. Ze heeft mij bewust gemaakt wat en wie mij energie en positiviteit geven. Met haar rustige, creatieve en professionele coaching straalt ze vertrouwen uit. Bedankt ook voor de rustgevende en ontspannen Reiki toen ik dat zo nodig had.
Joke


Elke keer denk ik weer, wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Dank voor de handvatten waarmee ik mijzelf weer wat positiefs kan zien als het even niet wil. Dank voor je luisterend oor en dat je mij begrijpt en vooral de rust die je uitstraalt.
A.


Ik ben in contact gekomen met Annie Adema via medisch maatschappelijk werk van het UMCG.
In 2020 heb ik een ernstig ziekteproces door gemaakt.
De oorzaak bleek het gevolg te zijn van een oncologische behandeling in 2001.
Emotioneel viel mij dit behoorlijk zwaar.
Door de sessies met Annie heb ik nu weer vertrouwen in de toekomst en in mijn lichaam.
Door haar rustige, objectieve benadering en luisterend oor heeft ze mij waardevolle tips en tops gegeven.
Ik beveel haar van harte aan voor een ieder die even bij de hand genomen wil worden om er tenslotte sterker uit te komen.
J.O. te B.


Ik was in de veronderstelling dat ik een​ ​grote sterke kerel het allemaal wel alleen kon en de kop een beetje in het zand stak volgens mijn vriendin, en toen werd ik wakker.
Vervolgens ben ik met Annie in contact gekomen en na ons eerste telefonische contact voelde het voor mij ineens heel vertrouwd en heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een coaching gesprek/sessies, Annie mij weer mentaal op de rit gekregen om het zomaar te zeggen, mijn lontje verlengd 😉 Ik kan eenieder deze gesprekken aanraden, het heeft mij geholpen en heb de blijdschap en vreugde in het leven weer gevonden want die was ik ook kwijt, tenminste was het ergens diep in het hoofd verstopt en heeft Annie het weer naar voren gehaald.
Afgesproken met Annie dat ik haar ten alle tijden mag bellen mocht ik weer een terugval krijgen.
Henk


Leave Annie,
Bedankt foar dyn help. Doe’t ik kanker krige, wie it in tiizeboel yn myn holle. Do ha’st holpen alles út de tiis te heljen, sa dat ik wer oan it wurk bin en sels wer in oplieding dwaan kin. Grutte tankberens nei dy ta. Ik kin eltsenien dy’t mei kanker te krijen hat oanriede, mei dy kontakt te sykjen. De gesprekken mei dy helpe om romte te meitsjen foar wer’t it echt om giet. Dysels, de minsken om dy hinne en dat wêr as’t sels krêft út hellest. Ek dyn Reiki behannelingen ha rêst brocht. As’t sterker bist yn’e holle, kinst kanker better de baas ☺️. Leafs Immie

Ik was al langer op zoek naar een coach, waar ik mij bij op gemak voel.
Iets waar ik in het reguliere traject geregeld op afknap.
Teveel volgens een protocol en daar heb ik niets mee.
Een fysiotherapeute gaf mij het tel.nr. van Annie en dat heeft meer als een week voor mij op tafel
gelegen.
Maar wat ben ik blij dat ik Annie toch heb gebeld.
Bij de eerste sessie was er al duidelijk een klik tussen ons.
Annie heeft mij inzicht gegeven waarom de mensen om mij heen, zo anders als ik verwacht had
op mijn ziekte ( borstkanker) reageerden.
Het bleek dat ik hier zelf ook een aandeel in had.
Ik sloot mij zelf behoorlijk af.
Na 3 sessies hadden Annie en ik beiden het gevoel van, nu is het klaar.
Annie werkt vooral intuïtief, wat heb jij opdat moment nodig.
Met duidelijk adviezen, opdrachten en echt het werkt.
Verder is ze heel aardig, inlevend, luisterend en ook nog voorzien van de nodige humor.
Ik beveel haar dan ook van harte aan, zij heeft mee heel fijn en goed geholpen.
Joke.