Wat klanten zeggen over Annie Adema Coaching

In het traject met Annie heeft het reflecteren echt een verdieping gekregen. Het was waardevol om letterlijk op afstand een NLP Coach in het NU bewust te leven, een kijkje te nemen én mee te laten kijken door een ander.
Annie haar houding is prettig en constant, ze zoomt in op precies de juiste punten en daaraan merk dat ze veel ervaring heeft. In mijn ogen is Annie een professionele coach die rust en vertrouwen uitstraalt.
Saron

Toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik borstkanker had, stortte mijn wereld in. Ik kwam in een soort van overlevingsstand terecht die beheerst werd door angst en onzekerheid. Na alle behandelingen viel ik in een gat en werd volledig op mezelf teruggeworpen.  Dat was het moment dat ik dacht: “Hoe nu verder? Dit kan ik niet alleen”.  Door een goede bekende kwam ik bij Annie terecht.  Door haar liefdevolle, krachtige manier van coaching en de ontspannende, helende werking van Reiki kwam ik bij de kern van mijzelf en mijn gevoel en kijk ik weer positief naar de toekomst. 
Immie

Wat ik ervaren heb bij haar verdiend alleen maar lof.
De rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt maakt dat je je diepste gevoelens met haar kunt delen, en zij heeft mij geholpen om mijzelf weer te kunnen plaatsen in de rol die ik graag wilde hebben en die ik kwijt was geraakt.  Zij heeft mij de juiste inzichten aangereikt en samen hebben we de “oude zooi” opgeruimd, wat mij een opgeruimder mens heeft gemaakt en dat ik weer met plezier door het leven stap.
Ik kan haar van harte aanbevelen als coach, ze is professioneel en kundig. 
Liefs Roos

Jouw workshop was voor mij erg verhelderend. Even de tijd en rust nemen om de zaken voor mezelf op een rijtje te zetten en weer beter naar mezelf te luisteren. De spelvorm die jij gebruikte was leuk om te doen en bracht nieuwe inzichten. Bedankt Annie.
Lies

Annie heeft mij geholpen om weer balans in mijn leven te krijgen, nadat we te horen kregen dat mijn man ziek is. Ze heeft mij bewust gemaakt wat en wie mij energie en positiviteit geven. Met haar rustige, creatieve en professionele coaching straalt ze vertrouwen uit. Bedankt ook voor de rustgevende en ontspannen Reiki toen ik dat zo nodig had.
Joke