Wat is Energetisch coaching

Energetisch coaching staat voor bewustwording en geeft je weer balans in je leven en kom je op verschillende niveaus weer in contact met jezelf.

Soms loop je helemaal vast in je leven en loopt alles niet meer zoals je graag wilt. Energetisch coaching helpt je lichter te voelen. Je voelt meer balans en levensenergie.

Klachten ontstaan door blokkades in je lichaam, welke zich in het verleden, door verschillende gebeurtenissen zijn ontstaan. Denk aan emoties die je niet hebt verwerkt en deze zijn gaan vastzitten in je lichaam.

Als Energetisch coach kijk ik naar de hele mens. Klachten fysiek en mentaal staan nauw met elkaar in verbinding. Als fysiek een blokkade wordt opgeruimd heeft dit invloed op je mentale en fysieke lichaam.

Hoe werk ik als energetisch coach?

  • We starten met een kennismakingsgesprek, dit gesprek is maximaal 30 minuten en is gratis. Hebben we de klik en heb jij voldoende vertrouwen in mij dan plannen we een voorgesprek met behandeling en stuur ik je het intakeformulier toe via de mail.
  • Tijdens het 1e gesprek nemen we het intakeformulier door bespreken we het behandelplan, daarna volgt de 1e behandeling behandeling, na de behandeling weert ik waar jouw blokkade(s) zitten, waar teveel en negatieve energie zit, welke in verwijder en waar te weinig energie zit, voeg ik toe.
  • We sluiten af met een nagesprek. In dit gesprek bespreek ik met je de behandeling, zodat er bewustzijn komt en jouw zelfgenezend vermogen versterkt wordt.

Tarieven

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw

Kennismakingsgesprek 30 minuten gratis
Uurtarief € 60,00
1e consult 1,5 uur € 90,00
vervolg consult 1 uur € 60,00