Wat is Energetische energie

Energetische staat voor bewustwording en geeft je weer balans in je leven en kom je op verschillende niveaus weer in contact met jezelf.

Soms loop je helemaal vast in je leven en loopt alles niet meer zoals je graag wilt. Energetische behandeling helpt je lichter te voelen. Je voelt meer balans en levensenergie.

Klachten ontstaan door blokkades in je lichaam, welke zich in het verleden, door verschillende gebeurtenissen zijn ontstaan. Denk aan emoties die je niet hebt verwerkt en deze zijn gaan vastzitten in je lichaam.

Als Energetisch coach kijk ik naar de hele mens. Klachten fysiek en mentaal staan nauw met elkaar in verbinding. Als fysiek een blokkade wordt opgeruimd heeft dit invloed op je mentale en fysieke lichaam.

Een behandeling met Reiki raak ik je aan door mijn handen op de plaatsen te leggen waar energie nodig is. Dit kan via handposities die werken op de belangrijkste meridianen of ik volg mijn handen. Door ervaring werkt dit het beste, mijn handen voelen door het vele oefenen haarfijn waar energie nodig is en hoelang ik mijn handen op die plek houd.

Een behandeling met magnetiseren raak ik je niet aan. Toch is dit niet helemaal waar, vaak leg ik aan het eind mijn handen even op je hoofd en onder je voeten, dit wordt altijd als heel prettig ervaren. Bij magnetiseren werk ik met kleuren, verwijder ik negatieve kleuren plaats er positieve kleuren in de chakra’s en je aura.

Door te voelen of met een pendel ga ik kijken hoe jouw energie stroomt, of de cahkra’s open staan en energie in zit. Tijdens een behandeling ga ik jouw chakra’s dan openen of als ze te ver open staan iets sluiten om zo al jouw 7 basischakra’s weer in balans te krijgen met positieve levensenergie.

Tijdens de behandeling voel ik waar teveel en of te weinig energie zit. Door de chakra´s weer in balans te brengen zal je levensenergie weer stromen. Naast de chakra’s ga ik ook je aura, zeven auralagen die verbonden zijn aan je chakra’s en ook alle zeven, net als de chakra’s een bepaalde kleur (en) hebben. De auralagen worden ook gereinigd van negatieve energie en voorzien van positieve energie, kleuren.

Soms voel ik dat er een blokkade in één van de chakra’s of auralaag zit, dit zijn onverwerkte situaties uit je leven. Bijvoorbeeld ziekte, een opmerking van iemand, belemmerende gedachten.

Hoe werk ik als energetisch therapeut?

  • We starten met een kennismakingsgesprek, dit gesprek is maximaal 30 minuten en is gratis. Hebben we de klik en heb jij voldoende vertrouwen in mij dan plannen we een afspraak voor een behandeling die bij jouw past, ik stuur ik je het intakeformulier toe via de mail.
  • Tijdens het 1e gesprek nemen we het intakeformulier door en daarna volgt de 1e behandeling behandeling. Welke energetisch behandeling dit is laten we over aan jouw gevoel. Dit kan Reiki, magnetiseren zijn.
  • We sluiten af met een nagesprek. In dit gesprek bespreek ik met je de behandeling, zodat er bewustzijn komt en jouw zelfgenezend vermogen versterkt wordt.