Annie, geboren en opgegroeid in het mooie Friesland waar ik altijd ben blijven wonen. Getrouwd met Jan en samen hebben we 2 kinderen die ondertussen volwassen zijn. Ben ik Beppe van 3 prachtige kleinkinderen. Wij wonen op onze droomplek in het buitengebied waar we een Centrum voor Rust en Heelheid, Natuurlijk Onthaasten hebben.

In 2018 stopte met mijn werk, waarmee ik 18 jaar de kost verdiend had voor ons hele gezin. Ik was niet meer gelukkig in mijn en het werd steeds duidelijker, ik mocht nu voor mezelf kiezen. Egoïstisch? Nee! Ik doe nu de dingen waar ik blij van word, waar ik energie van krijg. Mensen helpen weer in kracht te komen na een zware en moeilijke periode.

Hoe het ook kwam, we gingen door.

Ik volgde coachopleidingen, liep vast met alles wat ik nog niet verwerkt had door de diepgang van de NLP-opleiding die ik volgde. Was dat niet vragen om problemen, zo’n opleiding? Achteraf weet ik dat dit juist heel belangrijk is geweest en mij sterker heeft gemaakt

Ik ontwikkelde mij verder. Trok alle knopen weer uit elkaar. Zag nieuwe lijnen en perspectieven terwijl mijn man zijn eigen balans terugvond. En alsof het zo moest zijn, kwam in 2019 de coachopleiding voor remissiecoach op mijn pad. Ik bleef mij ontwikkelen en volgde meerdere coachopleidingen om mijn cliënten beter te kunnen helpen. Paste steeds vaker Reiki toe, iets wat ik al jaren bij mijn man als de kanker weer actief is. Meer weten over Reiki? kijk dan op de pagina Reiki

Zelf ontdekten we wat voeding en beweging met je doet en hoe mooi is het om samen hier achter te staan, om elkaar te steunen. wij leerden dat sterk zijn niet altijd  nodig is en het mooie bij ons was dat als de ene het even niet zag zitten, bang was of boos, dat de ander de kracht kreeg om te troosten en vertrouwen te geven. Respect voor elkaar.

Energetische energie

Soms komen er dingen op je pad en denk je na afloop, wauw wat is dit een mooie toevoeging in mijn werk. Zo startte ik de opleiding tot energetisch therapeut met als onderdeel de opleiding tot magnetiseur. Geheel blanco begon ik en al snel werd ik helemaal enthousiast, wat bijzonder is dit sprak ik uit na de praktijkdagen. In november 2022 mocht ik mij gediplomeerd Magnetiseur noemen en begon ik met behandelen van proefpersonen. Elke keer sta ik zelf weer versteld wat de energie opruimt en hoe de levensenergie van de chakra´s weer gaan stromen.

Is het niet zweverig?

Dit vroeg een dochter van een cliënt, waarop de cliënt antwoorde; ‘Eigenlijk wel, maar het helpt wel. Ja en daar gaat het om. Welke mensen komen nu bij mij? Mensen met een hoofd vol zorgen en onrust. Mensen met burn-out klachten, mensen met of na kanker.

Kennis maken met mij en wat ik voor je kan betekenen?

Eerst lezen wat anderen hebben ervaren?

Wat je ook beslist, zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar.

Liefs,                    

Annie