Mijn ervaring met Reiki en kanker

In de periodes dat mijn man ziek was heb ik hem dagelijks Reiki gegeven. In 2017 toen hij voor de 4e keer kanker kreeg en geen chemo wilde gas ik het elke dag Reiki, soms 3 uur achter elkaar. Een bijzondere ervaring om mijn handen op de plek van de tumor te leggen en de positieve energie via mijn handen door te geven. Wat je dan voelt? In het begin drukte de tumor mij weg, het voelde als gevecht. Na een paar dagen begon de tumor rustiger te voelen, ik zei dan: “we worden vrienden”. In de de weken die volgen kwamen er nieuwe tumoren bij (mijn man heeft een chronische vorm van lymfkliekanker) en elke keer begon het weer met vechten en daarna werd de Reiki geaccepteerd en verdwenen de tumoren. Na 5 maanden kwamen er geen nieuwe tumoren bij. En nu? het gaat goed met mijn man, samen met een gezonde leefstijl en geen suikers heeft hij de kanker onder controle.

Heel bijzonder om mijn handen op de tumor te leggen en één te worden met de tumor.

Wat is Reiki

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het ondersteunt  lichaam tot zelf genezing  om zo fysiek en het emotioneel weer in balans te kunnen komen.

Reiki geeft

Mentale rust

Positieve energie

Helpt je doel te te bereiken

Ondersteunt het zelfgenezend vermogen

Hoe werkt Reiki?

Bij Reiki wordt energie overgebracht door het opleggen van de handen op het lichaam. Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel. Je houdt je kleding aan, alleen je schoenen doe je uit. Je mag praten tijdens de behandeling, maar de meeste mensen vinden stilte en rustige muziek prettiger. Tijdens de behandeling ga ik met verschillende handposities over je lichaam. Vertrouwend op mijn intuïtie volg ik mijn handen, dit is elke keer weer zo bijzonder wat er dan gebeurt.

Een aanrader voor iedereen. Annie weet wat je nodig hebt en laat haar handen het werk doen om je lichaam te ontspannen. Gepke

Reiki is voor iedereen.

Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar Reiki is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Mentaal sterker

Als je ziek bent dan heeft dit niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook mentaal kan het heel zwaar zijn. Dit ondervonden ook wij, en wat is het dan mooi dat we met Reiki elkaar ook mentaal konden sterken.

Dank je wel voor de heerlijke Reiki behandeling! een weldaad voor mijn geest en mijn lichaam. Marloes

Hoelang duurt een behandeling?

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur.

Reiki op afstand

Om Reiki op afstand te geven werken we met symbolen. Het klinkt raar maar op afstand kan Reiki zelfs krachtiger zijn. Zelf vind ik het fijn dat iemand eerst een keer bij mij is geweest en dat ik daarna op afstand iemand Reiki geef.

Meer weten over Reiki en het zelf ervaren? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier