Je kent dat vast we:  je hebt het druk met je gezin, werk, sociale leven. Het lijkt of het leven steeds sneller gaat. En hoeveel je ook doet: je voelt steeds meer onrust en ontevredenheid.

Misschien vraag je je af: wat wil ik? Wat wil ik nu ECHT? Is dit nou mijn leven?

Hoe meer er van je gevraagd wordt, hoe meer je geeft, des te sneller druk je die vragen naar de achtergrond. Maar je merkt waarschijnlijk al: ze komen terug. Het liefst zou je álles anders willen doen. Opnieuw beginnen, bijna. Maar dat kán niet. En wat er wél kan? Of wat je wel wíl?

Geen idee!

Herken je dit dan óók:

 • Heb je een vol hoofd en geen energie meer in leuke dingen?
 • Vind jij je werk niet meer leuk, maar weer je niet wat je anders leuk vind?
 • Ben je uit balans en weer je niet hoe je weer in je kracht komt?
 • Zou je meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen?
 • Of is er een gebeurtenis geweest in je leven die jou nu nog altijd beperkt?

Ik was de grip kwijt

Op mijn héle leven, voor mijn gevoel. Toen mijn man ziek werd. Toen ik mijn werk niet meer leuk vond. Toen ik beslissingen nam waar de omgeving flink van schrok. En ja, ook toen mijn man voor de 2e, de 3e en de 4e keer kanker kreeg. Dat went nooit.

Toch vond ik mijzelf terug. En ik heb tijden gehad dat ik meende dat het me nooit meer zou lukken om gelukkig te worden. Door hulp te zoeken en mijn regie op te pakken ben heb ik weer energie en kan ik weer stralen, ben ik in balans. Toevallig of niet, ik heb die ervaring aangegrepen om mij door te ontwikkelen in de coaching. In het omgaan met tegenslagen en overtuigingen. Naast coach bij kanker ben ik ook life en leefstijlcoach. Richt ik me op energie, rust, ontspanning en jouw mindset.

Daardoor heb ik er alle vertrouwen in dat ook jij weer ‘in je kracht kunt komen’, een mooie manier om te zeggen dat je zult stralen en genieten van de kleine dingen, zonder dat je er je best voor hoeft te doen. Positief en vol energie.

Jij bent belangrijk en het waard.

Wij jij…

 • Weer helder kunnen denken
 • Het beste uit jezelf halen
 • Je kwaliteiten verbeteren
 • Je valkuilen leren omzeilen

En verlang je naar:
Steviger in je schoenen staan
Rust in je hoofd

Nieuwe uitdagingen en rust en balans bij tegenslagen

Als levens en leefstijlcoach help ik je de balans in je leven of werk te ontdekken. Zo worden overtuigingen die jou steeds opnieuw tegenhouden, duidelijk. En kun je waarden en vaardigheden aanboren die je al in je hebt, om jezelf verder te helpen. Om iets te bereiken is het soms nodig om uit je comfortzone te stappen. Dat begint met inzien wat je doet. En een coach als spiegel is daarbij bijna onmisbaar.

Waarom bij mij?

Ik heb het nodige meegemaakt, zoals je kunt lezen op deze site. De kanker van mijn man loopt ook als een rode draad, en maar liefst 4x, als een rood alarm door mijn leven. Maar in diezelfde jaren, van mijn 25e tot nu ( ik ben van 1960…) had ik ook gewoon een baan. Een huwelijk. Twee kinderen. En een sociaal leven met al zijn gewone twijfels, onzekerheden en hoogtepunten die er de achtbaan van maakten die het leven tekenen. Die levenservaring neem ik mee. Daarnaast ben ik NLP-coach, Reiki-master en bewust genieter van wandelingen.

Wat vertellen klanten

Wat ik ervaren heb bij haar verdiend alleen maar lof.
De rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt maakt dat je je diepste gevoelens met haar kunt delen, en zij heeft mij geholpen om mijzelf weer te kunnen plaatsen in de rol die ik graag wilde hebben en die ik kwijt was geraakt.  Zij heeft mij de juiste inzichten aangereikt en samen hebben we de “oude zooi” opgeruimd, wat mij een opgeruimder mens heeft gemaakt en dat ik weer met plezier door het leven stap.
Ik kan haar van harte aanbevelen als coach, ze is professioneel en kundig. Liefs Roos

Denk jij dat we een klik zouden kunnen hebben?

Bel of mail voor een telefonisch overleg. Of vraag me direct naar de individuele wandel-kennismaking van een uur. Dan leer je me kennen voor 59 euro inclusief btw en bepaal je daarna of je me vaker wilt spreken of dat je een vaste wandelaar wordt in één van de lifecoaching-groepen.

Wat kost het?

Een gesprek van een uur kost €85,00 inclusief btw. Hoeveel je nodig hebt, bepalen we samen. Het meeste effect bereiken we in een traject van 3 tot 9 sessie. Dat kan bij mij in de praktijk of samen wandelend door de natuur. En wil je daarna contact houden? Dan kan ik je ook toevoegen tot één van de wandelgroepen.

Welk traject past bij jou?

Kies je voor 3 sessies dan betaal je € 240,00 inclusief btw
Kies je voor 6 sessies dan betaal je € 450,00 inclusief btw
Kies je voor 9 sessies dan betaal je € 650,00 inclusief btw

Vind je dit heftig?

Is het een grote stap om zo’n coachingstraject in te gaan?  Of heb je moeite met het feit dat het vooral op praten is gericht?  Misschien voelt het beter om te kijken wat het met je doet om creatief bezig te gaan. In dat geval verwijs ik je graag naar de Workshop: ‘Jouw waarden, de weg naar jouw doel’

Wandelend krachten opdoen in de natuur

Heb je moeite om te praten? Of juist niet en ratel je maar door, maar ben je dan zelf al gauw kwijt wat je ook alweer wílde zeggen. Wandelen in de natuur kan een geweldige manier zijn om een gesprek te voeren. Stiltes zijn dan ineens heel natuurlijk. Je wordt vanzelf meegenomen door de rust van de natuur. En die natuur zelf biedt vaak ook – ik hoef er niet eens om te zoeken – prachtige metaforen die symboliseren wat jij nu precies op deze dag wilde zeggen… of wilde ontdekken over jezelf.

Dus heb je behoefte aan een professionele spiegel?

Iemand die in alle aandacht naar je luistert en jou laat ontdekken wat je zelf wilt?

En zie je enorm op tegen gesprekken in een afgesloten ruimte waarbij je elkaar elke vijf seconden in de ogen kijkt… of juist niet weet waar je kijken moet?

Dit soort onderwerpen lenen zich bij uitstek voor zo’n wandel-sparsessie:

 • Hoe je je volle hoofd tot rust brengt, zodat je energie overhoudt voor leuke dingen
 • Hoe je ontdekt hoe je jouw werk weer leuk kunt vinden, of kunt maken
 • Hoe je meer grip krijgt op je leven en je humeur
 • Hoe je omgaat met eerder verdriet of tegenslagen
 • Hoe je krachtiger en met meer vertrouwen in het leven kunt staan

En natuurlijk zijn er nog 1001 andere onderwerpen die je mag aankaarten zodat we er een bospad aan kunnen wijden om jou – letterlijk – weer in beweging te krijgen; de goede kant op!

Zo werkt het:

In een wandeling van 1-1,5 uur  luister ik naar jou, geef ik je tips en handvatten.

Jij investeert € 59,- in jezelf en je regelt zelf lekkere schoenen en een warme jas.

Ik doe je een voorstel voor een mooi bos, regel een zonnig humeur en leid je langs de mooiste route.

Klinkt dat goed? Laten we kennismaken! Bel me op … of mail me, dan bel ik je terug.

Vind je dit spannend?

Je kunt ook eerst laagdrempelig meelopen in de maandelijkse boswandeling bij Beetsterzwaag. Deze wandeling is 5 euro en bij uitstek geschikt om te proeven aan dit concept. Maar let op, we lopen dan wel met een aantal mensen die elkaar nog niet kennen en ik moet de aandacht natuurlijk verdelen. Dus wil je snel resultaat en stappen zetten? Dan is die 49 euro aan jezelf een goede investering. 

Creatieve workshop:

‘Jouw waarden, de weg naar jouw doel’

In een groep van maximaal 6 personen gaan we op een creatieve manier ontdekken wat voor jou belangrijk is. Wat jouw drijfveer is en wat er nodig is om stappen te zetten naar jouw doel. Ik zet je aan het werk, maar zorg wel dat je voldoende zuurstof krijgt om je creatieve brein aan te spreken en te voelen wat je écht wilt. Je hoeft niets te verwoorden en je werkt individueel, maar je zult merken dat de gezamenlijke energie echt helpt om er een topdag van te maken. 

Wát we precies gaan doen, dat blijft een verrassing. Klinkt het je bekend in de oren? Dat kan, maar dan is het bij mij toch nét weer even anders dan datgene wat je al eens gedaan hebt.

Aan het eind van deze workshop kan ik je dit beloven:

 • Weet je wat jou kwaliteiten zijn
 • Wat jou energie geeft
 • Heb je helder wat je doel is

Wat, waar en hoe duur?

De eerst volgende workshop is op Dinsdag 26 januari in mijn praktijk in Tijnje. Lekker centraal bereikbaar en gratis parkeren voor de deur, met binnen heerlijke lichte ruimtes voor onze groep.

We starten om 10.00 uur en ronden ergens om 14.30 uur af.

Je betaalt € 179,- vooraf, inclusief  koffie, thee en een heerlijke lunch. Geef ook je dieetwensen even door als je die hebt.

Maximaal vier personen. Wil je zoiets als dit maar liever alleen of met z’n tweeën? Vraag naar de mogelijkheden, deze optie heb ik vaker gedaan.

Dit zeiden anderen over deze workshop:

Jouw workshop was voor mij erg verhelderend. Even de tijd en rust nemen om de zaken voor mezelf op een rijtje te zetten en weer beter naar mezelf te luisteren. De spelvorm die jij gebruikte was leuk om te doen en bracht nieuwe inzichten. Bedankt Annie.