Als je de diagnose kanker krijgt, dan stort je leven in. Onzekerheid, angst, verdriet en boosheid wisselen elkaar af. Maar de diagnose kan ook een opluchting zijn na een lange weg van onderzoeken en onzekerheid.

Er gebeurt zoveel dat het niet te bevatten is wat je overkomt. Of is overkomen, want vlak niet uit hoe lang de emotionele nawerking is, zelfs al heb je je kanker al jaren achter je gelaten.

Je leven barst in één keer uit zijn voegen van alle twijfels, onzekerheden, beslissingen en consequenties. Je hoofd dólt van al het verdriet, de boosheid en al die emoties die je eigenlijk niet eens kunt vatten.

Wat heb jij nodig?

Voor jezelf als je geraakt bent door kanker. Voor je partner. Zodat jij jouw verdriet, jouw boosheid en jouw twijfels eruit kunt gooien. En ik jou kan helpen om na zo’n leegstort, te zorgen dat je ook weer de energie voelt om de dingen te doen die goed zijn voor jou.

Als coach…

Als luister ik naar jou, stel jou vragen waardoor je nieuwe inzichten in je zelf ontdekt. Ik geef je tips en handvatten voor in de praktijk. Maar bovenal: ik ben een luisterend oor die jou begrijpt, méér dan een doorsnee coach door mijn eigen verhaal. Je belast mij hiermee nóóit, en je eigen schouders krijgen het zoveel lichter als je af en toe, misschien maar een paar keer, je hart bij mij kunt luchten.

Als coach kan ik jou ondersteunen, terwijl ik als partner kan invoelen hoe jouw partner zich zou kunnen voelen. Ik kan reflecteren zonder dat je mij belast. Dat alleen al is zo bevrijdend!

We kunnen het hebben over de strijd die je voert tegen de kanker, of wellicht jouw strijd om dit leven met alles erop en eraan te omarmen. Ik begrijp het rouwproces waarin je terecht komt door verlies van je gezondheid. En we erkennen wat het betekent om je werk, je leven van vóór deze ziekte en je toekomstplannen, te moeten bijstellen.

Coaching 1 op 1

… luister ik naar jou, stel jou vragen waardoor je nieuwe inzichten in je zelf ontdekt. Ik geef je tips en handvatten voor in de praktijk. Maar bovenal: ik ben een luisterend oor die jou begrijpt, méér dan een doorsnee coach door mijn eigen verhaal.

Coaching en Reiki

Steeds vaker pas ik Reiki toe bij de coaching, Reiki kan helpen bij de onrust in je hoofd, balans in je hoofd en leven. Wil meer weten over Reiki en Coaching neem dan een kijkje op deze pagina

Leefstijl en kanker

Als leefstijlcoach bij kanker kan ik je ondersteunen bij voeding, bewegen en slaap. Samen met mijn man hebben we ervaren wat leefstijl, vooral bewust zijn van wat je eet belangrijk is. Durven geloven op je gevoel, wat past bij jou.

Afspraak maken?

Hoeft nog niet. Je mag mij ook bellen om een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van maximaal 60 minuten. Meestal ben ik bereikbaar op 06 307 636 42. Neem ik niet op? Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.  

Wil je hierna verder?

Tijdens het kennismakingsgesprek schatten in hoe vaak je me wilt spreken en met welke tussentijd. Uit ervaring weet ik dat tussen de 5-8 gesprekken voldoende zijn. Of je partner meegaat en zo ja, altijd of alleen een aantal keer. En we bepalen vooraf of we elkaar rustig in de ogen kunnen kijken in mijn praktijk aan huis of bij je thuis.


Ik help je graag

Vanuit de grond van mijn hart én als professioneel coach bij en na kanker kan ik je verder helpen. Je krijgt er kracht van, maar vindt er ook je rust zodat je weer veel meer kunt dragen. Zelf heb ik als partner ervaren hoe belangrijk het is dat ik ook ruimte mag nemen voor mijzelf. Door goed voor mijzelf te zorgen, kreeg ik meer energie en stond ik positiever in het leven. Vooral achteraf heeft ook mijn omgeving aangegeven hoe waardevol dat ook op hen doorwerkte. En dat het inderdaad niet vanzelfsprekend was, de manier waarop ons leven ook aan mijn kant een complete omwenteling maakte.

Ervaring cliënt

Toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik borstkanker had, stortte mijn wereld in. Ik kwam in een soort van overlevingsstand terecht die beheerst werd door angst en onzekerheid. Na alle behandelingen viel ik in een gat en werd volledig op mezelf teruggeworpen.  Dat was het moment dat ik dacht: “Hoe nu verder? Dit kan ik niet alleen”.  Door een goede bekende kwam ik bij Annie terecht.  Door haar liefdevolle, krachtige manier van coaching en de ontspannende, helende werking van Reiki kwam ik bij de kern van mijzelf en mijn gevoel en kijk ik weer positief naar de toekomst. 
Immie