Als je na kanker het leven als voor de kanker weer wilt oppakken, valt je dat verschrikkelijk tegen. Onzekerheid over de toekomst, angst dat de kanker terug komt, verdriet en boosheid voor wat je allemaal is overkomen wisselen elkaar af. Toch verteld je omgeving blij moet zijn, geluk hebt gehad. En ook nog dat je er goed uitziet. Het lijkt of niemand het begrijpt.

Ja je zou willen dat de buitenkant ook je binnenkant was. Je voelt je niet begrepen en alleen. Je gaat extra je best doen, de ander hoeft niet te weten hoe jij je voelt. En door!

Als coach…

Als luister ik naar jou, stel jou vragen waardoor je nieuwe inzichten in je zelf ontdekt. Ik geef je tips en handvatten voor in de praktijk. Maar bovenal: ik ben een luisterend oor die jou begrijpt, méér dan een doorsnee coach door mijn eigen verhaal. Je belast mij hiermee nóóit, en je eigen schouders krijgen het zoveel lichter als je af en toe, misschien maar een paar keer, je hart bij mij kunt luchten.

In 3-5 coaching sessies begeleid ik je naar regie. Ga ik je helpen ontdekken wat jou belemmerd en wat je nodig hebt om je zelf weer te hervinden en in je kracht te staan. Ik coach op mijn gevoel, intuïtief weet ik wat ik ga inzetten wat jou weer in jouw kracht gaat zetten. Dit kan met behulp van de natuur, creatief, Reiki of een diepgaand soms confronterend gesprek.

Coaching 1 op 1

… luister ik naar jou, stel jou vragen waardoor je nieuwe inzichten in je zelf ontdekt. Ik geef je tips en handvatten voor in de praktijk. Maar bovenal: ik ben een luisterend oor die jou begrijpt door ons eigen verhaal.

Coaching en Reiki

Steeds vaker pas ik Reiki toe bij de coaching, Reiki kan helpen bij de onrust in je hoofd, balans in je hoofd en leven. Wil meer weten over Reiki en Coaching neem dan een kijkje op deze pagina

Leefstijl en kanker

Als leefstijlcoach bij kanker kan ik je ondersteunen bij voeding, bewegen en slaap vanuit eigen ervaring. Samen met mijn man hebben we ervaren wat leefstijl, vooral bewust zijn van wat je eet belangrijk is. Durven geloven op je gevoel, wat past bij jou.

Afspraak maken?

Hoeft nog niet. Je mag mij ook bellen om een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten. Ik ben bereikbaar op 06 307 636 42. Neem ik niet op? Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.  

Wil je hierna verder?

Tijdens het kennismakingsgesprek schatten in hoe vaak je me wilt spreken en met welke tussentijd. Uit ervaring weet ik dat tussen de 3-5 gesprekken voldoende zijn. Of je partner meegaat en zo ja, altijd of alleen een aantal keer. En we bepalen vooraf of we elkaar rustig in de ogen kunnen kijken in mijn praktijk aan huis of bij je thuis.


Ik help je graag

Vanuit de grond van mijn hart én als professioneel coach na kanker kan ik je verder helpen. Weer in je kracht, maar vindt er ook je rust zodat je weer veel meer kunt dragen. Als partner en coach heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat je ook ruimte mag nemen voor jezelf. Door goed voor mijzelf te zorgen, kreeg ik meer energie en stond ik positiever in het leven. Dit werkt door in je omgeving en heel waardevol is dat dit ook op hen doorwerkte.

Ervaring cliënt

Toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik borstkanker had, stortte mijn wereld in. Ik kwam in een soort van overlevingsstand terecht die beheerst werd door angst en onzekerheid. Na alle behandelingen viel ik in een gat en werd volledig op mezelf teruggeworpen.  Dat was het moment dat ik dacht: “Hoe nu verder? Dit kan ik niet alleen”.  Door een goede bekende kwam ik bij Annie terecht.  Door haar liefdevolle, krachtige manier van coaching en de ontspannende, helende werking van Reiki kwam ik bij de kern van mijzelf en mijn gevoel en kijk ik weer positief naar de toekomst. 
Immie

Meer ervaringen