Reiki, vertaald uit het Japans is letterlijk “Kracht van de zon”.

De toegevoegde waarde van  Reiki naast Coaching

Al meer 10 jaar geef ik Reiki behandelingen in mijn gezin. Tijdens de kanker heb ik mijn man dagelijks Reiki gegeven, behandeling  15 minuten tot wel 3 uur. Dit was voor mij, maar ook voor mijn man heel bijzonder om te ervaren.

Wat is Reiki

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het ondersteunt  lichaam tot zelf genezing  om zo fysiek en het emotioneel weer in balans te kunnen komen.

Reiki geeft

Ontspanning

Mentale rust

Positieve energie

Helpt je doel te te bereiken

Hoe werkt Reiki?

Bij Reiki wordt energie overgebracht door het opleggen van de handen op het lichaam. Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel. Je houdt je kleding aan, alleen je schoenen doe je uit. Je mag praten tijdens de behandeling, maar de meeste mensen vinden stilte en rustige muziek prettiger. Tijdens de behandeling ga ik met verschillende handposities over je lichaam.

Reiki is voor iedereen.

Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar Reiki is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Reiki en kanker

In de periodes dat mijn man ziek was heb ik hem dagelijks Reiki gegeven. Een bijzondere ervaring om mijn handen op de plek van de kanker te leggen en de positieve energie via mijn handen door te geven. Wat je dan voelt? Sommige mensen voelen het warm worden of voelen energie stromen. Maar je hoeft niet altijd iets te voelen. Doet de Reiki dan niks? Ook als je niets voelt doet de Reki wat nodig is. 

Mentaal sterker

Als je ziek bent dan heeft dit niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook mentaal kan het heel zwaar zijn. Dit ondervonden ook wij, en wat is het dan mooi dat we met Reiki elkaar ook mentaal konden sterken.

Hoelang duurt een behandeling?

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur.

Reiki en coaching samen

Reiki en coaching samen is een waardevolle combinatie en duurt 2 uur. Na eerst een Reikibehandeling van een uur ben je ontspannen en kun je daarna beter bij je gevoel en emotie.

Reiki op afstand is 20 minuten