Regie op leefstijl bij of na kanker

In deze training leer je regie te nemen op jouw leefstijl bij of na kanker. Aan het eind van het traject heb je je eigen gebruiksaanwijzing gemaakt voor een leefstijl die jou past.

Tijdens en na een behandeling voor kanker kan een gezonde leefstijl je helpen in je herstel. Een goede voeding, beweging, slaap en ontspanning kunnen een enorm verschil maken in hoe jij je voelt. Maar wat is voor jou een goede leefstijl? Wat past, waar zit voor jou de balans? En hoe kun je zelf de regie nemen op jouw leefstijl?

In vier dagdelen krijg je handreikingen voor een gezonde leefstijl die bij jou past. Voeding, beweging, slaap en ontspanning komen uitgebreid aan de orde. Wat is daarin voor jou belangrijk en wat wil je gaan toepassen? Waarin neem jij de regie op jouw leefstijl en wat helpt je daarbij?

Samen met anderen ga je hiermee aan de slag. Omdat we met kleine groepjes werken, kunnen we ingaan op jouw persoonlijke leervraag en daarmee maatwerk bieden. De training is een mix van het delen van kennis, praktische opdrachten, actieve- en ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten.

Tussen de bijeenkomsten door werk je aan opdrachten en oefen je met de inzichten die je hebt opgedaan. Ook krijg je tussentijds individuele (online) begeleiding van ons. Aan het eind van het traject heb je je eigen gebruiksaanwijzing gemaakt voor een leefstijl die jou past.

Data:
Dag 1:    Regie
Dag 2:      Voeding
Dag 3:      Beweging en ontspanning
Dag 4:     Slaap

Coaches: Rian van den Hende en Annie Adema

Meld je hier aan voor de training

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Data:
  Woensdag 2 februari 2022
  Woensdag 16 februari 2022
  Woensdag 9 maart 2022
  Woensdag 23 maart 2022

  Tijdstip: 9.30-12.30 uur

  Aantal deelnemers: maximaal 6 personen

  Kosten: € 395,00 ex. BTW p.p.

  Locatie: Tuinkamer
  Warrewei 33, Tijnje